pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 3 de novembre del 2014

Sortides, Curses i el que està per arribar

Encara que no ha hagut cap cursa aquest cap de setmana, no ens hem aturat, ja sigue en sortides, caminades o entrenaments, ens hem estat movent!
Primer de tot, i a la vista està, canvi d'imatge principal al blog amb les recents sortides, entrenaments, curses i avisem: ULTRA-TRAIL DELS ESTELS! ( aneu reservant el 2 de Maig!!)



Sortida caro-teixos marturi-fageda-caro



El dissabte es va fer una sortida caminant d'un grupet sortint del Nou Refugi de Caro i visitant llocs importants i impressionants com els teixos, la Fageda, Faig pare, Casetes velles... i damunt amb un temps envejable! Com no s'ho han de passar be!
Clica en la imatge per veure la resta



TRAILMAR-GR92

Cursa que es fa per la GR-92 sortint d'Amposta i arribant a l'Ametlla de mar vorejant la costa i, passant per L'Ampolla i fins El Perelló.
I com no, hem estat allí!


La Mitja del Vendrell

Alvaro lluint els colors i fent 1'37 com un senyor!

Ara si, esteu atents als pròxims esdeveniments!!

8-11-2014

http://cursadelsbiberons.wix.com/cursadelsbiberons
Clica en la imatge per accedir a la web de la Cursa del Pinell

Clica en la imatge per accedir a la web de la Cursa i Caminada de Masdenverge
Clica en la imatge per accedir al blog del Campionat de Catalunya d'escalada a Tortosa


I com no! Aneu fent lloc per la XXVI MARXA DEL PORT DEL DIA 16!