pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 14 de desembre de 2015

NOVES FEDERATIVES 2016

A punt de començar l'any ja està disponible el formulari i dades per les noves federatives de la FEEC pel 2016.

Què necessites?


1-Escollir modalitat d'assegurança mirant el quadre de preus i cobertures. ATENCIÓ A LES EDATS I PREUS!
https://www.feec.cat/wp-content/uploads/2012/12/feec-carnets-federatius-2016.pdf
Clica en la imatge per accedir al quadre de preus


A nivell orientatiu comentar que si sols fas marxes i sortides excursionistes la llicència a triar és la A ó la B (depenent de si vols rebre també cada mes la revista VERTEX).


Si també fas curses de muntanya, alpinisme, barrancs, alta muntanya, etc.. has de triar la C.
Si vols l’ habilitació FEDME, bàsicament descomptes en Refugis de la resta de l’ Estat i habilitació per proves del calendari estatal FEDME, has de tenir en compte que el preu és superior.
Els avantatges de la Federativa és que inclou les despeses mèdiques en cas d’accident, rescats en muntanya, descomptes en refugi, estalvi de pagament de la llicència temporal a les curses, marxes o sortides que facis.

Més descomptes al següent enllaç:

2-Fer el pagament de la quantitat de l'assegurança al següent número de compte:
IBAN:  ES24 2100 0178 7602 0048 6036
BIC: CAIXESBBXXX
Fica com a concepte el teu Nom i Cognoms FEDERATIVA2016.

3-Omplir les vostres dades al següent enllaç No es gestionarà cap federativa sense tenir les dades al formulari i el pagament efectuat.