pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 2 de desembre de 2015

Sortideta familiar per la Serra de Cardó visitant les ermites


Aquesta sortida estava prevista per la dia 12 però s'adelantarà per aquest dia 6. Qui vulgue apuntar-se ho pot fer enviant un correu a rroquetes@gmail.com.
Quedarem al matí al davant del Local del Trail Roquetes (C/Canal davant mercat) i farem cap a Cardó. Cal portar cotxe per arribar fins Cardó i d'allí, a peu, un recorregut d' unes 2h 30m apte per tothom, fins i tot nens.
El recorregut ens porta per la majoria d' Ermites de Cardó, curioses, entre roques i al cap amunt de cingles. Una bonica excursió per tothom!!
Al finalitzar, qui vulgui, i amb el que porti, dinarà a Benifallet (vora riu) per desprès anar al Circuit de Beniemocions i coves.
Tant al circuit (10€ nens, 15 € grans) com les coves (5 i 6 €) cal abonar l'entrada. El circuit compta amb tirolines.