pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 10 de desembre de 2015

Pedalada solidaria per la Marató de TV3 i Sant Silvestre 2015

El proper dissabte 12 i diumenge 13 es farà al Velòdrom de Tortosa una Pedalada solidaria de 24h organitzada per la UEC Tortosa i a la que no podem faltar.


A les 12:00 es donarà el tret de sortida fins les 12:00 del dia següent.
Per escalfar es farà una xocolatada a les 17h de dissabte i diumenge a les 11h vermut.
Esperem veure-vos pedalant per una bona causa, per la Marató de TV3 Contra la Diabetis i la Obesitat.


D'altra banda, ja ens estem movent per la Sant Silvestre 2015 a Jesús - Roquetes amb nou circuit i més diversió! Recordeu d'apuntar-vos als llocs oficials indicats en el cartell: