pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 21 de gener del 2018

Cursa lo Pastisset, Federatives

El proper Diumenge dia 28/01/18 es celebrarà la IX Cursa lo Pastisset de Benifallet, la Cursa és puntuable per a l’11è Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre amb les següents modalitats:

  • Cursa absoluta*: 28 K i 1.594 m+
  • Cursa júnior*: 18 K i 960 m+
  • Cursa cadet*: 11,9 Km i 490 m+
  • Cursa curta: 18 K i 960 m+
  • Marxa curta: 11,9 Km i 490 m+
  • Marxa llarga: 14,8 Km i 577 m+

Més informació a: www.lopastisset.com


D'altra banda us recomanem federar-vos a la FEEC per beneficiar-vos de tots els avantatges que ofereix.
                                                 

Podeu tramitar-la a través del nostre Club, clicant AQUÍ


Felicitar l'Enric Caballé 2n classificat a la Cronoescalada al campanar de les Borges del camp celebrada avui, ENHORABONA ENRIC!!