pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 3 de gener del 2018

SORTIDA PARC DE NADAL ROQUETES



Avui, el Trail Roquetes, ha col·laborat amb el parc de nadal de la ciutat, ha fer una sortida pels voltants de la població. En aquest recorregut, s'anat al mirador de Roquetes, on el nens han gaudit d'una estona mirant la panoràmica de la ciutat, a la tornada s'ha fet el recorregut del Kmv Kids. Des d'allí han anat pel sender fins al camp de futbol i ja han tornat parc on els esperava el premi, les xuxes!

Agraïr a les 3 valentes que han fet possible aquest sortida, gràcies Elena G, Anna i Elena S.


                                                    Clica AQUÍ per veure les fotos

1 comentari:

Unknown ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Hương Lâm chuyên dịch vụ cho thuê máy photocopy màu hoặc bán máy photocopy màu uy tín, giá rẻ tại TP.HCM và giải đáp máy photocopy nào tốt nhất cũng như link download driver toshiba 456 chính xác.