pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 19 de gener del 2018

Sortida Peketrail per Paüls

Diumenge 28 de Gener, el Trail Roquetes organitza una sortida peketrail, per la zona de Paüls, concretament per Sant Roc, Font del Teix i Font dels Ullals. Hi hauran 2 recorreguts, un recomanat per les famílies amb nens de uns 7-8 km i l'altre recomanat per als adults d'uns 13-14 km.
Teniu més informació al tríptic següent:Les inscripcions les podeu fer clicant AQUÍD'altra banda l'Albert Gine  va participar a la Cursa de les II Torres de Campredó, on va quedar en una merescudíssima  2n posició, i la seva dona Tere Also també va quedar en segona posició en categoria femenina. Cliqueu AQUÍ per llegir la crònica feta per ell.

Un altre membre del club, Enric Caballé a marcat un 2017 extraordinari, bravo Enric! a seguir este 2018!