pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 7 de març del 2013

CAP DE SETMANA ULTRA

Demà comença la 3a edició de la nostra ultra, l'ULTRATRAIL DE LES FONTS, a Xerta. La prova es divideix en tres etapes:

-Divendres nit (21:00h) La Nocturneta. 23 km i 350m de desnivell + que arriba fins al Llac d'Usseres, passa per Aldover i acaba a Xerta

-Dissabte (06:00h) Trail de les Fonts. 70km i 4000m de desnivell + passant per Paüls, Prat de Compte, Sant Roc, Alfara i acaba a Xerta.

-Diumenge (08:00h) Cursa de Les Fonts. 27km i 1700m de desnivell + passant pel Pi de Perillo, Vall de l'Infern, Ombries de Paüls, Coscollosa, Moleta, Font de Domingo, Font Nova i acaba a Xerta.

5 seran els groguets que intentaran conseguir-ho:

-Albert Giné
-Jordi Navarro
-Oscar Garcia
-Bernabé Hierro
-Ivan Garcia

A tots ells els desitgem tota la sort i totes les cames del món!!!

HO CONSEGUIREU!!!!!


En breu penjarem informació dels participants a les diferents etapes