pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 11 de març del 2013

Marxa dels Castells de Cervera i més fotos de l' ultra de Xerta.

Mentre uns valents anaven a fer nocturnes, ultres i curses de Xerta (veure foto que segueix),


El representant de la quinta del 69, Ximo Garcia, futur finisher de Xerta 2014 va fer la Marxa dels Castells de Cervera.


El temps, oficiós ha estat de 7h 54m per fer els 55 km de la prova.
No sabem si ha deixat cap castell dempeus, i tampoc si els problemes de la pàgina web de la prova http://www.marxadelscastells.com tenen a veure en ell, però per si de cas el Trail ja manifesta que no accepta cap responsabilitat del que hague pogut fer per Cervera. Ja, ja...

Felicitats Ximo!!!

___________________

I ara segueix la simfonia d' imatges i records de Xerta.
Recordeu que la crònica d' Ivan la teniu a l' anterior entrada.

CRÒNICA DE MONRASIN, AQUÍ.
Fotos espectaculars de Monrasin, AQUÍ.
Fotos espectaculars II de Monrasin, AQUÍ.
Fotos de Paco Murall, AQUÍ.

(inclou algunes recollidades d' altres fotografs)

Ivan Mauri (696)