pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 9 de març del 2013

Espectacular Ultra de les Fonts - Dissabte.

Mentre encara estem esperant recuperar algunes de les fotos perdudes ahir de la Nocturneta ( maleïda tecnologia), el dissabte ha despertat les essències Trail del Territori.

Prova Ultra que posa de manifest paisatges i racons espectaculars.
Lo Port, ens sorprèn cada dia.

Mentre ja han arribat los primers, destacar el gran esforç dels membres del Trail.

Albert Giné en Elena, en lluita per places de podi.
Jordi Navarro espectacular la primera meitat de la prova tenint que retirar-se al final (hores d' ara no sabem motius, ni estat).
Oscar Garcia, sense poder entrenar per lesió, arribant prou bé al Tossal d' Engrilló, però tenint que deixar-ho després (ídem). Aquesta prova no perdona.

Ivan Garcia i Bernabé Hierro, continuen...

Segueixen fotos:
Imatge d' altres edicions, quines muntanyes!!!

Oscar

Trio de Roqueteros

Jordi Navarro

Albert

Durant tota la tarde aniran arribant a Xerta i demà durant tot el matí, la cursa de muntanya.
Ànims!!!


Totes les fotos de Montse.
CLICA A SOBRE LA IMATGE

Més fotos.
CLICA A SOBRE LA IMATGE
DE L' STAFF TÈCNIC