pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 17 de març del 2013

Fang, Maratons, entrenos.. i diumenge vinent a la Pobla.

Cap de setmana tranquil?
Ja, ja, ja...
Com no pot ser d' altra manera, hem estat voltant pel món.

Anem comentant.

Primer que res: A la sortida programada del Trail Roquetes del 13 i 14 d' Abril, les inscripcions van d' allò més bé. Serem un bon grapat de gent. Qui es quede al Refugi dissabte la nit tindrà el caliu de tot el grup, i a més tenim inscrits d' arreu del Principat (es veu que això del Port, comença a picar el cuquet).

No us encanteu en fer la inscripció.
CLICA SOBRE LA IMATGE
per veure el Tríptic.

Animeus, que val la pena.
Inscripcions, AQUÍ.

Per altra banda la Marxa de La Joca que es tenia que realitzar avui s' ha suspès per les condicions de les senderes que desprès de la nevada estan malament. Mireu les fotos al final d' aquesta mateixa entrada.
Per cert que es veu que s' ha ficat com a nova data de realització justament el 13 i 14 d' Abril (MH)

També comentar la MARATÓ DE BCN d'avui on una grogueta (no sabem si algú més), s' ha marcat un "tiempasso" de dallonses.... Menys de 3h30m, 38 de la categoria.... i n' havien gairebé 20.000 corrent.
Enhorabona Neus!!!

Clica sobre la imatge per anar al web de la prova.

Mentre que a la VOLTA ARAGÓ EN BTT (clica per veure les classificacions).
Roberto, Victor i Pau... han lluitat de valent. Esperant que ens facin cinc cèntims, tenim alguna imatge (és que mira que podent passar per la vora, pos no, pel mig del "xarco", ai, ai ai..).

Així mateix la setmana propera és la CURSA I MARXA DE LA POBLA DE MASSALUCA.
Assequible i xaladora. Tot un poble bolcat en la cursa. L' any passat em vam anar una 20ena. del Trail.

Clica a sobre per anar al web, informar-te i fer la inscripció.
Nou recorregut!!!

I finalment constatar que encara hi ha molts de camins malmesos pels aiguats.
Part final del camí que porta al Circuit de Mirambo.

I que la neu ha fet una destrossa als arbres del Port.