pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 16 d’octubre del 2014

50 Camí de Muntanya, Cursa Policia Local de Tortosa



Ha arribat un cap de setmana important, aquest dia 19, com ja veniem anunciant per les xarxes socials, tenim el 50é Camí de Muntanya!!
Es sortirà de l’aparcament de La Caramella direcció a Casa Carvallo 8h45m - 9h. Un cop allí hi haurà dues possibilitats:
- RECORREGUT CURT, per aquells que vinguin acompanyats de nens o vulguin fer menor desnivell, que pujarà al Barranc de La Gralla, Caramella, Forats de La Caramella (5Km 350 metres desnivell). En aquest recorregut es retornarà a la sortida pel mateix sender de pujada.
- RECORREGUT LLARG de 7,5Km i 750/850m de desnivell positiu, que amb algun tram tècnic puja pel Forat de l’aire, per un sender amb vistes a les impressionants parets de la zona, i que finalment fa cap al Barranc de la Gralla per a trobar-se amb el Recorregut curt i tornar a la Casa Carvallo.
Gratuit pels menors d' edat, acompanyats.
A l’arribada cap a les 13h s’encarregara torrada i beguda. Així mateix, l’organització farà entrega (fins a esgotar existència) d’un petit detall-record del dia.
Part del detall que es donarà als participants.



També tenim la Cursa de la Policia Local de Tortosa, una running series que també es farà el dia 19 i que voltarà pels carrers de Tortosa
en la que participaràn els nostres campions Neus Espinach, Alvaro Acero, Jordi Cerdà, Ivan Roche, Guillermo Camarero que veiguem, FORÇA i CAMES!!