pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 13 d’octubre del 2014

Resum del cap de setmana: Cursa de Tivissa, Neteja del 50 Camí de Muntanya i entrenaments en BTT

Aquest cap de setmana ha sigut intens, primer tenim neteja i finalització dels preparatius del 50 Camí de Muntanya de pujada al Forat de l'Aire, primer dissabte amb la neteja i diumenge amb la situació de les cordes per seguretat de certs punts.







Més fotos:


RECORDEU D'APUNTAR-VOS !!

Advertència inscripció FEDERATS

Ja pasem al diumenge i mentres uns acaben de ficar les cordes pel 50 Camí Muntanya , Albert Giné i Javier Fran han participat en la Cursa de Tivissa, com sempre superant reptes!!

Millor que ningú ens ho pot explicar el mateix corredor en el seu blog que és de lectura obligatoria!!:
http://albertgine.blogspot.com.es/2014/10/cursa-de-tivissa.html

També podem veure aquest emocionant muntatge en el que es demostra l'esperit de superació i l'exemple que tenims en aquests dos cracks que tenim l'honor de coneixer:

Moltes felicitats!

I per últim la sortida en BTT per Horta de Sant Joan on vam fer tant camins i pistes com una mica de senderes, però amb la gratitut de les vistes de les muntanyes i un color impressionant de la natura per acompanyar la nostra ruta.


I per fer el dia rodó, dinar a la casa rural La Venta del Romer amb dinars de 10!!


I recordeu! Aquest dia 19 teniu una cita amb el 50e Camí de Muntanya!!



Enllaç a la pàgina FEEC inscripcions