pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 27 d’octubre del 2014

RESUM: Cursa d'Ulldecona, Trenca Torrompers i altres sortides

Cursa d'Ulldecona

El gran event de la setmana ha sigut la cursa d'Ulldecona amb gairebé 400 participants entre cursa i marxa, un gran èxit!
De part nostra han corregut en la cursa
  • Jordi Adell Sabate
  • Ivan Garcia Maigi
  • Alfonso Sancho Ralda
  • Anna Vericat Campos
  • Maite Marmol
  • Fran Vaquer Alcoverro
i en la marxa i quedant en segona posició femenina i després d'un bon temps sense correr per maternitat:
  • Elena Sayas Castro
els "groguets" a la cursa d'Ulldecona

Fotos:
Fotos de Rosa Reverter ( clica en la imatge per veure la resta)

Conjunt de fotos de diversos socis 

Video oficial de SudActiu, atents als groguets!!

Marxa BTT Trenca Torrompers

El mateix dia, i en paral.lel, tenim participants del BTT Terres de l'Ebre i Trail Roquetes participant en la Marxa BTT de Gandesa Trenca Torrompers.
Ximo Garcia entre els participants
Javi i Marc Gine preparats per la sortida

Una marxa que constava de dues rutes segons la dificultat i que es confirma la participació de:
  • Javi Gine i Fill
  • Ximo Garcia
  • Jordi Ponce
i amb molt bones sensacions.

Sortides

Sortida BTT per Morella

El dissabte juntament companys del BTT Terres de l'Ebre i del Trail Roquetes formats per Montse, Oscar, Carles i Sebastià, i liderats per Moises, es va fer una sortida una de les varies rutes que hi han a Morella des del Centre BTT. En concret la ruta 6, molt bona per entrenament i amb poca dificultat i una mica de sendera per als que vulguen gaudir-la.
Clica en la foto per accedir al blog d'Enrique i veure la resta

Sortida caminant per La Caixa

I tornant al diumenge, companys del Trail i guiats per Moises, han fet una ruta que donarà que parlar el dia de l'Ultra dels Estels i que portaria fins a la Caixa.

I per dorar la guida: SORTIM AL DIARI DE TARRAGONA!! si algú ho vol aconseguir, és el dia 26-10-2014 en la secció d'esports: