pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 20 d’octubre del 2014

RESUM - 50 Camí de muntanya i running series a Tortosa

50é Camí de Muntanya

Ja s'ha acabat el 50é Camí de Muntanya! Una nova experiència en la que hem d'agrair la participació de la gent que ha volgut caminar i gaudir d'una ruta gairebé nova i de la que hem treballat molt per prepara-la i acondicionar-la per tothom i, veient les cares de la gent a l'arribar, ha valgut la pena.

El dia ha sigut magnífic, ens ha acompanyat el temps de principia  fi, tothom ha arribat i ha pogut aparcar de manera organitzada al parking de la Caramella i ens hem reunit a la sortida, a Casa Carballo. Sortim entre les 8:45 i les 9:00 i pujem xino-xano cap al Forat de l'aire, parem i gaudim de les vistes i pasem el forat per començar la baixada i poder desviar-nos per dos punts d'anada i tornada i, ja baixant i en molta cura, veure els salts d'aigua de la Caramella.
Pràcticament 7 km després, ja estem de nou a  la caramella on ens esperen els companys amb un bon apat per recuperar forces.

GRACIES A TOTS ELS PARTICIPANTS I ELS COL.LABORADORS, SENSE VOSALTRES AIXÒ NO SERIA POSSIBLE. 

Recull de material Multimèdia:
Enrique Vilchez
Clica en la imatge per veure la resta

MicroMuntatge de la caminada:

Angels Balestegui
Clica en la imatge per veure la resta

Fran Vaquer
Clica en la imatge per veure la resta


Running Series a la Cursa de la Policia Local de Tortosa

En paral.lel teniem la  Cursa de la Policia Local de Tortosa, una running series en la que també hem tingut els nostres representants corrent pels carrers de Tortosa en una distància de 10km en la que van participar:  Neus Espinach, Alvaro Acero, Jordi Cerdà, Ivan Roche i  Guillermo Camarero.
I hem d'estar orgullosos de tindre de nou podi de la ma de la campiona Neus Espinach, FELICITATS!!
Neus com a primera de la seva categoria
Podreu veure totes les fotos de la mà d'UltraRunners:
Clica en la imatge per veure la resta

Avisarem més endavant de les sortides d'aquest cap de setmana i de la Cursa d'Ulldecona el pròxim diumenge!!



SALUT I CAMES!!