pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 30 de gener del 2011

CURSA I MARXA DEL PASTISSET + MITJA DE BARCELONA

Uns per Benifallet, altres per Barna (molt bé Tere), i La Joca Roquetes a tot arreu, ...
El temps que ha acompanyat (a Barna no), i una altra al sac.
Esta li dediquem al Jaume, que per una temporadeta no ens podra acompanyar.. (fes bondat que la samarreta t'està esperant).
Segueixen fotos picassa i cròniques cursa (que algú la faci, l' envie per mail i la penjem), marxa i resultats de la mitja de barcelona.
Classificacions:

Falten Jordi B, i Jordi P, que debien estar calentant... ai...ai.

Fotos Picassa:     


Crònica Cursa: està al forn... sembla que no tenen forces ni per escriure-la ;-)  


Crònica Marxa: PAKI NO PALLÁ!!!
Fem la marxa Jordi P, Sergi i Albert S.  i sorpresa... gairebé un centenar dels "marxeros", que resulta que la fem corrent.
Comencem a saco (anar 300 metros entre els deu primers és una sensació estranya), i com havien ganes, total que ens fotem pel camí de la cursa.
I quan ja portavem un tros, de cop, tos parats, cent persones, mirant-se, pegant voltes sobre si, com si ens haguessin abduït.
I llavors la discussió, paki no!!! pallà!!... total que camp a través trobem finalment el camí de la marxa, i mentre vas pujant un que encara diu que anem en direcció contraria... cason dena.
Començo, pensant que vaig malament, però passo algún tap i m' animo. Quan comença la primera pujada coincideixo en Manso, Leo, Monclús, Montse... de la Uec, que fan la cursa.
Esta és la meua, i aprofito el rebufo de Manso (gràcies nois..) i faig les dos pujades, inclosa la del Mas de Monclús en ells. Quan arribo, Jordi P, ja fa rato que està baixant, dels 9 primers de la marxa, bo Jordi, estàs per cursa. En pocs segons arriba Sergi, mentre jo començo a baixar. Als 12 km, començo a notar la falta de fondo, i cap als 13,5 que m'agafa Sergi, tirant un rato, fins que em treu uns metres. Finalment Jordi P, al voltat de 1h40m, Sergi 2h 02m, i jo mateix 2h03m. per un total de 14,800 m... Dutxa i a esperar als de la cursa que han estat de gala.
by Albert S.


TERE A LA MITJA DE BARCELONA....(a l`espera de la crònica... de menos a més... fantàstic)