pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 16 de gener del 2011

Debut del Trail Roquetes.

Debut, suor, ningú ha pres mal (bueno Llorenç algo tocat, però en les fregues del pernil igual se li cura), i ... dos podis.  Millor impossible !!!!
Per cert, hem perdut a Julian, ni Fran l' ha vist a la cursa ni jo a l' arribar de la marxa. Com t' ha anat Julián, et venim a buscar? ...
I a la foto de grup fan falta Sergi i Alberto (Ate) que devien estar escalfant.. a la pròxima al puesto..;-).


Crònica de la cursa by Fran. (cliqueu a l' enllaç)
Crònica de la marxa by Albert S.
A primera hora recollim al Roketero Absent (Jordi B, un altre fenomeno) davant de l'esglesia i cap a CampRedó.
Tot molt ben muntat, però l' organització que no se n' ha recordat de contractar al solet, .. quina fresqueta!!!!
Foto de grup (que guapos tots), i el canicross, que surt....
Després desitjar-se sort i els de la cursa.. a saco....
I finalment la familia Segura-Blanch en ple que surt a la marxa.
Iñaki forma el grup capdavanter en Abdessamad de la Senia i un altre...
I arriben a la via del tren i un controlador (aeri?¿?), que pregunta allò de: Cursa o Marxa?, Marxa!!!, i.. i... i els envia pel recorregut de la cursa  :-O  **??%&!!!
Total que jo amb el meu trote borriquero, i quan arribo a meitant que veig que m' avança Iñaki  ?¿, en un mal rotllo de coll...., i remugant no se qué de pegar a no se qui... (joventut....).
Total que arribem a meta, Iñaki fent mig cursa mig marxa, uns 14 km, en 1h25m, i jo els 12 km en 1h30m clavats, que per un trotero patatero sense fondo no està mal.
Sergi suposo que va arribar al voltant de 1h20m.
Mercè i Oriol, cumplint com jabatos (sobretot als habituallaments ;-), i arribant en 2h50m.
I al podi, l' speaker que no sabia com dir que estos del Trail Roquetes apunten maneres, primera cursa, primers dos podis, i en les/els més guapes/guapos, i xaladors/xaladores del circuit.
Per cert, eixos pernils..que rulen..jeje..

12 comentaris:

Manel ha dit...

Ho sento molt per Iñaki. Ja vaig vore que feia cara d'emprenyat...
Ja li he comentat a la web, que això va digué passar perquè ell era dels més ràpit de la marxa i al fer la sortida tan junta de la cursa, pos igual anava molt a prop dels últiims de la cursa.
Bé, m'apunto el detall per a l'any vinent. totes les crítiques són bones.
Gràcies per la vostra participació.

Albert ha dit...

Això, passa per anar tan ràpid,, ja, ja,
A mi segur que nom passa.
Molt bona cursa, felicitats.

puça ha dit...

Marxa = caminar, pasejar, acompanyar un amic per xerrar, etc.

Cursa = correr, trotar, competir, etc.

No t'enfades, la gran majoria de voluntaris son grandissimes persones, per això un diumenge pel mati fan de voluntaris, sempre hi ha una ovelleta negra a tot arreu, això, que no et faci desmoralitzar.
La propera volta si tornes a decidir marxa per cualsevol motiu estigues atent amb les marques, voluntaris, etc i si tens que pedre 2 segons aclarint o preguntant els perds no cal que perdigues 10 min per a ver fet 2 km de més.

Es un consell d'amic!

llorenç ha dit...

bonees, les fotos del video les puc trovar a algun picasaaa o algo?

Admin ha dit...

Mira, que apreteu, eh.. que no hi ha temps per a tot.
a vore tema link, ho arreglo encara que tingue que copiar la crònica en boli a la pantalla de l' ordinador.
I tema fotos, picasa, esta nit les penjo...

Ara, com a la pròxima cursa, no envieu cròniques al mail... se arma...jeje

Iñaki ha dit...

Puça en realitat va ser menys del que Albert.S ha reflectit en la crónica, debia ser que a l'hora de fer la crónica volia despertar els seu talent com a novelista.
Ja que la cosa va ser que quan ens va preguntar marxa o cursa i els tres vam constetar unanimament marxa ell ens va enviar a cursa.
L'únic fet que em va emprenyar va ser que quan li vaig dir: "tio mos has indicat malament la contestació va ser: "i ara que vols!!". per la resta sol cal felicitar a l'organització i a la resta de voluntaris.
I pel que fa a marxa= caminar em sembla correcte però hi ha gent que este dia a Campredo a plena pretemporda encara no estem per fer 22km i un bon entreno era fer els 12.5km de la marca corrents.

Mercè ha dit...

Tres apunts.
1er.- Felicitats a la gent de Campredó i gracies per la dedicació, il.lusió i mals de cap que us ha generat aquesta cursa. Però com el vi aneu millorant amb els anys. Petonets
2on.- Iñaki "corasson" tranquilitat que total vas fer 2 km més i per entrenar ja et va bè.
3er.- Albert S. Per penjar imatges, "videos" i/o comentaris sobre l'Oriol i jo ens has de demanar permis abans que nosaltres tenim una imatge social a protegir i no volem que ens relacionen en certs grups. Pos eso.
Au pos felicitats a tots per participar en les coses que fan per les notres terres.

Albert Giné ha dit...

Hola Mercè;

Hem sembla fora de lloc el 3er apunt!

Es una opinió particular.

Ja pots avisa a totes les organitzacions quan vaigues a correr indicant num de dorsal per a que no et facin fotografies ja que després no poden publicar-les sense abans consultar-ho (nenuda faena si tots fesem el màteix) ja que com a record per als corredors les organitzacions ens ofereixen voluntaris que fan fotografies a tots els participants i que el 99% de la gent ho agraeix moltissim.

Albert S. ha dit...

Ei, Puça, que ho diu, de broma,,jeje,,, de fet lo clatellot ja me' l va fotre a casa... lo que passa és que té ganes de liar la truca.. ;-)
A més encara que m' ho hagués indicat per via notarial igual l' hagués ficat... jeje

Albert Giné ha dit...

Ahhh vale, menos mal. La veritat és que ara em quedo més tranquil, perquè estava al·lucinant. Perdona Mercè, no sé qui ets, però perdó pel mal entès!!! Gràcies, Albert S. per l'aclariment!

Anònim ha dit...

Hola Albert G.,
De fet el 3er punt del meu comentari era per donar canya a alguns que corren per aquí. Soc la dona d'Albert S. i mare d'Iñaki (hem vas portar en cotxe fins a les antenes el dia del km vertical, per cert moltes gracies però qui fred redeu!!!)
No passa res pel teu comentari el que preteniem l'Oriol i jo era cobrar pels drets d'imatge ;)jejeje que qui no plora no mama.

Au pos fins la próxima

Mercè ha dit...

Anonim res lo d'abans que soc Mercè.