pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 5 de gener del 2011

ENTRENAMENT DIMARTS 4-1-2011

ESPECTACULAR....  al darrer entrenament erem 16 + 1 (l' un era Fran, ques va encantar i no mos va trobar hasta el final, tot i que sabem de bona tinta que el motiu del retard eren petits temes administratius relacionats amb el Trail Roquetes. Igual tenim alguna sorpresa , "hasta aquí puedo leer"...)

Gràcies a tots. (Si algú no surt a la llista d' inscrits que ho digui i el fiquem...)

Menció especial a Xavi G. que va tirar dels cracks a l' entrenament de les 19h30m (Bernabé, Bernat i Felix) i desprès amb tot el grup mos va portar per llocs que haurem d' anar a vore de dia.. jeje...  Gràcies Xavi.. Hi ha nivell.

Menció especial a Tere and husband and companyia, com a primera dona i com a quels vam treure de l' asfalt per portar-los per camins de cabres... tranquis,, farem de tot.

Titol honorific a Sergi que sent el segon dia que corre... el segon..!!!, se va portar com un jabato els km fets de trail.. ara tranqui .. dosifica i ves agafant fondo....

El grup sencer va diguer fer uns 6km 300m, en 40 minuts per terra i tarongers...jeje.

DIJOUS NO HI HA CONVOCATORIA EN PLE, SI ALGU VOL QUEDAR QUE HO FACI PEL XAT... QUEDEM DIMARTS PROPER.

DIUMENGE N' HI HA ALGUNS QUE VOLEN FER EL RECONEIXEMENT DE LA CURSA DE CAMPREDO.. de moment Jaume, Alfonso, Albert S i Fran.. si algú més s' apunta ..  al xat.

DEMA DIJOUS, ALBERT Q... vol anar pels ports.... si algú s' apunta ja sabeu.

Cal que envieu el vostre mail a rroquetes@gmail.com, ja que en breu hi hauran novetats i cal poder contactar via mail o mòbil.

QUE ELS REIS VINGUIN CARREGATS DE BUFFS, MALLES, SABATES, FRONTALS, PARAVENTS... DE SALUT I CAMES......    ;-)     

Ens veiem...

1 comentari:

Fran ha dit...

Si les cròniques dels entrenaments son tant curtes.....com seran a les curses? per cada quilòmetre?

Gràcies als uequeros que no em van deixar sol.....

Novetats? pos si en una setmana ja hem tingut reis pa donar i pa vendre!!!...o no?