pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 28 de desembre del 2010

Primer entrenament...

Que si surto tard de la faena, que si fa dos mesos que no vaig a còrrer, que si estic costipat, que tal i tal...
Però sí, com diu el Calleja " en una esperiensia muy, muy peligrosa" finalment hem fet el primer entreno.

Bueno, és una manera de dir-ho.
Si no hi hagués estat jo mateix "al ajo", diria que ha estat una experiència "seudo-patética", però com estic implicat direm allò de "espectacular", "impresionante", "primer encuentro de estos chicos que apuntan maneras".

Després de discutir el recorregut i la distància a fer (volia pegar dos voltes testimonials al pont del vicari però no m' han deixat), hem anat tirant. Al trote del més lent.. jeje, o siase "moi même".

Mr.Xerrador (Albert Q.) no ha parat de foter-li, los walkmann no mos faran falta... no.
Xìspo aguantant el costipat i la inactivitat.... bé campeon.
Iñaki, calladet que era lo menut i li hagués caigut algun clatellot... ,-)
Fran escoltant al xerrador (els altres feia rato que haviem desconectat), sorry, nen, hem arribat una mica tard..jeje.
Jo mateix, pregant per que ningú trobes alguna "ruta" més llarga i costa amunt.

Bé finalment, 7 km, bastant asfalteros (50 %), s' agraeix el peixet.. donat... per al trotet fet a uns "prometedors" 6 minuts/km.

Finalment adjunto primera foto (Iñaki no surt ja que mos ha deixat 500 metros abans, "alguna xati en qui havia degut quedar al facebook :-) )



Apunteu-vos per dijous...  

by Ararribo.