pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 7 de gener del 2011

Ens ha arribat el regal de reis... Gràcies mestre....

Del blog de l' Albert Giné. http://albertgine.blogspot.com/

jueves 6 de enero de 2011


Trail running Roquetes, Benvinguts!

Que feliç m'ha fet la noticia! al poble ja tinim un club de trail, el trail running Roquetes, bufffff es com un somni.
Recordo que fa 9 anys quan començava a correr del poble poca gent sortia a correr per les muntanyes, ara es molta la gent que esta animadisima, cada cop som més els que s'animen i proven amb les marxes o curses de muntanya, enhorabona i molts ànims a tots.
Penseu que tothom ha començat de zero i poc a poc ens anem fent corredors, no vulgueu fer-ho tot el primer dia....
Sabent qui esta al davant no dubto que això va en serio i que tindrà continuitat, jo això espero.
També tinc que dir-vos que estic a la vostra disposició per a tot el que necesiteseu, no dubteu en demanar-me el que sigue.
 Sabeu que juntament amb Ivan fa 2 anys vam organitzar la cursa de Roquetes i ara després de l'edició d'aquest any Roquetes tindrà una cursa referent, la guinda ha sigut fer l'equip.
Ja per acavar us dic que espero trobar-me en trail running Roquetes a les curses i poder gaudir amb els amics del poble de les curses de muntanya, lo dit.

MOLTISSIMES FELICITATS A TOTS ELS QUE HO HEU FET POSSIBLE.

5 comentaris:

Trail Roquetes ha dit...

Per cert, que IVAN, té una part molt important de mèrit en tot això que s' està fent... ell en Puça va marcar camí...
La cursa de Roquetes ha estat molt important.. i ho serà més.
Gràcies IVAN.

Anònim ha dit...

No es tracta de Ivan, Puça, Albert, Fran..etc.. aqui el que importa és fer gran la nostra Ciutat, Roquetes, i donar a conèixer les seves costums i la seva gent arreu del país.
ANIMS I ENDAVANT!!
SALUT I CAMES, MOLTES CAMES!!!
Ivan

Fran ha dit...

Realment cert Ivan, i així s'ha de fer.
Però com tot projecte inexpert que s'inicia tindre el màxim de recolzaments ajuda i molt, i aquí tots som iguals: estaran els que voldran començar amb les marxes, els que anàvem a córrer en altres grups, els que anaven per lliure (que en son molts), i vatros dos, que vulgueu que no, amb la vostra experiència, és un plus.
I deixem-nos de personalismes per una punyetera vegada, fem gran i cohesionat lo grup, i farem més gran l'sport de la vila.
Au !!he disho....

Trail Roquetes ha dit...

Bé nois, bé.. ;-)

puça ha dit...

Tota la rao del mon Ivan!
vamos a muerte Roquetes!