pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 22 de juny del 2011

SI DEIXES QUE EL REI S'AIXEQUE....

Ha estat un escac al rei, però aquest no és un rei qualsevol, la torre que el sostè i assisteix tampoc, i amb els alfils vestits de fisios i lo rastre de peons que el seguim, no defallirà.
Amb el peu que té natros no aniríem ni a la casella del davant, però aquest rei està fort, molt MOLT fort, i no té res més entre cella i cella que seguir jugant la partida.
A poques hores d'una nova etapa prevista (Coll-La Seu-Ponts), el rei s'està aixecant, i si l'escac no ha estat mat, el rei s'haurà enfortit, i com ell escriu:
AVANT, PUÇA !!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pos si ho ha firmat, ho haurà de fer, no?

Trail Roquetes ha dit...

Bona jugada Albert.. jajaja...
S' accepta... mateix ADN.. com arribada a Roquetes..
sou collonuts!!!

'Anims...!!!