pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 31 de desembre del 2011

VIDEOS i FOTOS de la 1a Sant Silvestre Roquetes-Jesús (GR7 Jesús-Trail Roquetes)

Primer que res, GRÀCIES!!! a tothom per vindre i per col·laborar.
Hem dit adèu el 2011 amb esperit running i amb un bon rotllo que no hem d'abandonar en tot el 2012, caigue el que caigue.
Gairebé 200 inscrits a la cursa de les 18 h. i un bon grapat de xiquets/xiquetes a les curses que hem fet a partir de les 17 h.

Un any especial pel Trail Roquetes que acaba de complir els seus primers 12 mesos, amunt i avall i que no pare. En breu, la propera setmana, penjarem un video resum de la temporada 2011, no els ho podeu perdre !!!.
El GR7 de Jesús i el Trail Roquetes han fet pinya per organitzar la 1a Sant Silvestre, que no serà la última, en voleu més.
Sense voler exagerar (ejem..) a cops els nostres carrers pareixien Sao Paulo, o Vallecas...

EL VIDEO DE LA SANT SILVESTRE.
Crònica de la cursa:
Als primers moments el Pare Noël pareixia que anava fort, pujant pel barranc de Jesús, però als carrers estrets una monja de falda curta l'ha avançat. Aquesta anava perseguida de dos infermeres despitralades que fugien de dos mòmies zombies, mentre els groguets payasetes no anaven molt enrera, el torero trepitjava una línia blanca i feia cap damunt d' un del Trail emmascarat.
Sant Josep s' ha passat tota la cursa darrera dels tarongets, mirant de cintura cap avall, i la verge s' intercanviava el mail en l'arcangel, mentre el pastor s' ho mirava de reüll. Un reno en banyes anava solt pel mig, i les netejadores l' han recollit lligant-lo en corda.
Finalment dos disfressats de cracks han estat els millors: Xavi Queralt i Gemma Colomé.
En definitiva, que hem xalat!!!, o no?

Aneu ficant l' enllaç al xat de les vostres fotos o envieu-les/comenteu per rroquetes@gmail.com.
Neus (monitora de les activitats extraescolars del Trail Roquetes) ens ha sorprés de nou en les següents fotos i presentació.

Clica sobre la imatge per veure la presentació.

Clica sobre la imatge per veure les primeres fotos.


I també al DIARI DE TARRAGONA.

Les fotos d' Enrique


GRÀCIES A TOTS.
BON ANY NOU
I PEL 2012
SALUT I CAMES!!!

1 comentari:

macagundena ha dit...

crec que acabo de llegir la millor crònica d'aquest any!!! felicitats i bon any nou