pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 8 de febrer del 2012

Estrenem Federatives a Ginestar. Oh yeah!!!

Avui han arribat les federatives dels primers quatorze socis que les van demanar.
I que bòniques!!!
I mira que bé que es veu el nom del Trail.

Recordeu que les llicències per un dia que permeten anar a marxes, curses i altres activitats cada cop s' encariran més, la Federativa és una bona manera d' estar tranquils.
Mireu les diferents modalitats als enllaços que hi ha a la columna de la dreta,  però si sols voleu fer excursionisme o marxes en 39 € la teniu, si voleu fer curses, barrancs, btt, etc.. cal arribar als 77 €.
A Ginestar ja les estrenarem, alguns la tindrem físicament, altres esperant a que arriben, s' hauran de conformar en el resguard de pagament que els ha fet arribar Ivan.
Per cert, passeu pel pavelló a recollir les federatives:  Jordi P, Alfonso, Jordi B, Jordi N, Alvaro i Ricardo (la resta ja s' han entregat).
I a Ginestar encara queda alguna plaça, però demà tanquen, vinga, que es pot fer!!!
Clica a sobre per més informació.

Al blog de la cursa de Benifallet, classificacions i fotos:
Demà entreno a les 20h15m, tots els nivells, ens veiem!!!