pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 27 de juny del 2012

Bones Festes!!!

Dissabte tenim la cursa i marxa de bitem, una bona cursa amb una bonica història. Recordeu que es per la tarda 17:30 hores sortida, tot un detall de l'organització per tal de minimitzar l'efecte del sol.




També Dissabte, dins el programa de Festes 2012 tenim l'Ofrena de Flors i Fruits pels principals carrers de Roquetes, on serà portador de la Bandera del Patronat de Festes el Sr. Albert Giné Cid.

Quedem al Da Vinci a les 19:00 hores, no hi podeu faltar!!!
Ja tenim preparat el remolc.
Venir tots en la samarreta del Trail.
Cal ser-hi, vinga..
Començarem a fer la promoció del KMV 1/9/2012.

Alfonso ens fa sabedors de una interessant confèrencia a Amposta, organitzada per La Universitat Rovira i Virgili i que parla de ENTRENAMENT, PREVENCIÓ I EXPERIÈNCIA EN LES CURSES POPULARS I DE MUNTANYA. 
Aquesta es celebrarà a la ciutat d'Amposta el proper 3 de juliol a les 19 hores, a la sala d'actes del Museu de les Terres de l'Ebre.
Els conferencians són un entrenador nacional d'atletisme (Rafa Flores), un fisioterapeuta (Carlos, treballa al Delta Spa) i la atleta de més prestigi a nivell nacional a les Terres de l'Ebre (Ragna).

 
La propera Setmana queden desconvocats, per raons obvies, els entrenos. Però si algú té el mal cap de entrenar que quedi pel Chat!!!

Bones Festes a tots, disfruteu-les!!!