pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 26 de juliol de 2012

Entrenos, Aneto, Cocons i fotos Triatló Campredó.

Tot i que tenim conveni en "Gran Hermano", sabeu que si no ens envieu mails o comenteu pel xat se' ns fa dificil seguir tot el que feu.  Que no pareu !!!
Tot i això algo ens arriba, jaja.

Dimarts unes 15 persones a l' entreno.
Cares noves com Ramon, Enric,....
Felicitar a Enric que després de la lesió ja torna a córrer. I quin debut 11 km.
Anant pel canal cap a Padesa ens vam partir. En teoria per fer uns el recorregut més curt, i els altres el llarg. Al final els monstruos es van quedar en uns 9 km i els aspirants que van fer uns valents 11 km.

Dijous, més...  i recordeu que si sols voleu/podeu fer 3/5/7 km.. els circuits es poden escurçar i arribar junts.

ANETO
L' any passat exhibició dels Giné, en foto revista TRAIL inclosa.
Este any repeteix Xavi i debuten els megacracks Jordi Ponce i Jordi Navarro.

Clica per anar a la prova.

28 i 29 de Juliol. Animos Jordis!!!

COCONS
Finalment i millorant de les febres de festes, 9 participants a la cursa/marxa de Tivenys.
Nocturna del dissabte.

Lloc de trobada per anar-hi:  19h50m davant esglesia de Roquetes.
A les 20 hores sortida cap a Tivenys. Qui no hi sigue ja farà cap a la cursa/marxa.


TRIATLÓ DE CAMP-REDÓ.
Disputada el passat cap de setmana, va comptar en la participació de Fran.
A veure si s' anima i mos fa cinc cèntims de com va anar.

De moment lo comentari al facebook ha sigut (?¿): "pero q la cadena sa qdat entravessada 5minuts fins q e anat a pedrada limpia e un hecho...." Més fotos de la prova i lo crack,
CLICANT

2 comentaris:

Enrique José Vilchez Pérez ha dit...

Si voleu, la ruta la tinc gravada a l'endomondo:
http://www.endomondo.com/workouts/oQXWphH0ulY

Fran ha dit...

Un dia d'estos mos passarà com en los radars dels mossos. Mos trobarem figuretes de cartró de l'admin pels andurrials on fem cap.....i una serà la bona (si és que n'hi ha cap de bona....jeje)
Pelma de tio!!!!
5 cèntims: bona sortida del canal, diria que dels 10-12 primers. N'avanço dos en bici i pujant costa s'acabó lo que se daba: lo capsot posa lo plat gran enlloc del minut i enganxa la cadena a base de bé al plat...i au!! a força d'actuacions prehistòriques s'arregla però ja han passat 5 minuts i tot i l'aseleron, res a fer. Al correr, aspaiet pel genoll encara me n'avancen 2 o 3. Al final, ni idea del lloc; em quedo amb l'horeta d'exercici fet....és més un duro que 5 cèntims....
Fran