pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 17 de setembre del 2012

*Bona gent, gent Trail Roquetes

Diumenge un bon grapat ens vam reunir davant del pavelló per tal de fer la pujada a la Caramella a ritme senderista (40 valentes/valents).
Gent que no l’ havia fet mai i que volia saber que era això d’ un Km Vertical  (una experiència vital).
L’ objectiu complert, tothom va arribar i un somriure va coronar el cim.
Desprès mentre uns marxaven cap a casa (obligacions no perdonen) altres ampliaven el somriure al dinar de germanor fet al Refugi (el vi cedit pel crack de Falset, Pere, va ajudar de valent).
Agrair a Maria (guarda refugi) l’ acollida dels 75 que vam ser-hi finalment.
Va haver repartiment de premis als dos joves que van pujar, al segon en arribar (jeje), al crack Ximo (que sempre li fotem alguna), al instigador d’ “eventos” i cartells (Moisès), aniversari feliç per a Marc,i algun detall pels menuts.
Demà més i millor.
Gràcies a tots per la companyia.

Fotos del dia, clica a sobre.

FOTOS I CRÒNICA by ENRIQUE. CLICA AQUÍ.

Ruta al wikiloc by Joan.
Clica sobre la Imatge.* Avui li hem agafat per un dia l' eslogan a Ramon.