pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 13 de març de 2013

Volta Aragó BTT - Marxa La Joca - Cursa dels instituts - Fotos de la neu.

Encara recordant el magnífic cap de setmana passat, on el Trail va pujar, baixar, trotar, córrer.... per n' estes serres de Xerta, Paüls, Alfara, Aldover, Prat de Compte... toca ja comentar el que ha de venir.

En primer lloc recordar que les inscripcions per la sortida del 13 i 14 d' Abril estan obertes, espavileu-vos que us quedareu sense lloc, i val molt la pena. Podeu triar un dia, o dos,.. vinga.

Clica a sobre per més informació i inscripcions.


Per altra banda, de divendres a diumenge, una selecció de la secció de Triatló anirà a fer la Volta Aragó en BTT.
Clica a sobre i mira tot el muntatge que tenen preparat.

Tres etapes, de les quals una és contrarellotge.

Ànims Roberto, Pau i Victor.
Ja tenen entregada la bandera del Trail, ara sols falta que trobin la càmera per fer la foto de rigor.
Objectiu: Pujar al podi, o en cas contrari baixar tres pernils.

Nota off the record: Es prepara un altre berenar en tres pernils que esperem recollir.

Així mateix, també aquest cap de setmana es realitza la Marxa de La Joca.

Donat el mal estat de les senderes després de la nevada, es veu que el recorregut llarg no és fa, quedant el curt i el mitjà. Informe-us. Demà darrer dia per fer les inscripcions.


També cal destacar i agrair la tasca realitzada per Floren(Sudactiu) i tot l' équip que engega el projecte "Les curses de muntanya a les classes de física".
El proper dijous fan una prova per als alumnes per la zona de la foradada de la Ràpita.
Clica a sobre per tenir tota la informació.


I  tenim també les fotos de la nevada que ens ha fet arribar Albert Queralt (gràcies!!!)I finalment recordeu que encara queden places gratuïtes per provar les diferens opcions que ens ofereix RECUSPORT.
Clica a sobre per fer més gran.