pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 12 de setembre del 2013

I vam anar a Falset mentre Llorenç continua lluitat per Itàlia

Mentre encara recordavem el triomf de Neus Espinach als 10 Km de la Cala (CRÒNICA AQUÍ), dimecres vam començar a fer via per Falset.
Marxa i Cursa.
Un bon grapat mos vam aplegar.

I deu n' hi do, que ha passat este estiu?
Quines llebres.
Primera foto de grup en Enric i Ana, i gran actuació de tots.


CLICA A SOBRE PER VEURE TOTES LES FOTOS.

Respecte a la Cursa, que s' ha de dir? Que una vegada més mos van rebre en gran caliu, un gran nombre de voluntaris entregats, i fent que el dia fos una festa.
Una de les curses més ben organitzades, una web ben cuidada, detalls en totes les coses, i aprofitant el terreny fent una cursa, amb el recorregut ja ben consolidat, del milloret que hi ha.
Felicitats companys!!!

Un detall de l' evolució de la prova. Si l' any passat en 1h49m a la cursa curta quedaves en la posició 95, aquest any en 1h36m, quedaves el 108.
Però els que sou nous no us feu enrera, que hi ha lloc per tothom, cadascú al seu ritme.

Altre detall de la concentració de l' organització; sols arribar una persona ja t' indicava si el teu dorsal tenia premi de sorteig per tal de recollir-lo.

Nota: Alguns vam tindre lo goig de fruir de bona part de la prova en gent del terreno. Bona marxa Yolanda i Jordi, ens veiem!!!.

Seguiu així, i pot ser els que fa 7 anys que passem la Diada a Falset, arribarem als 10 anys.


DIUMENGE: CURSA DE 10 KM A LA RÀPITA, GRAN PROVA DELS NOSTRES TRIATLETES A BERGA I PARTICIPACIÓ A LA CURSA DE MUNTANYA DE CATÍ.

i Javi Giné se' n va a
Gran prova.
Clica a sobre.

SORT A TOTS!!!.
**************************

LLORENÇ GRANADO- 30 ironmans en 30 dies - Itàlia.
Tot i que anem recollint la informació que Carlos-RECUSPORT va ficant al facebook, tenim poca informació.

El web de la prova indica el que indica: www.decaironman.com
Va començar diumenge.
El primer dia va estar unes 17 hores, el segon unes 16 hores, el tercer 20 hores!!!, el quart va tenir problemes de llagues greus... hores d' ara tot i que continua per mirar de fer el major nombre d' ironmans possibles no sabem en quines condicions de classificació.
Mirarem d' esbrinar-lo.

ÀNIMS LLORENÇ!!!!