pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 26 d’octubre del 2013

Debuts a Ulldecona, entrega de premis Running Series, Gorgs i Vilaplana.

Diumenge, 7h35m sortida puntual des de l' esglesia de Roquetes per anar cap a Ulldecona.
Quan aneu a dormir recordeu d' endarrerir una hora el rellotge, que hi ha canvi d' hora.

Clica a sobre per anar al web de la prova.


Dia de debuts i d' una bona colla que fa la cursa.
Esta vegada, a diferència d'altres, tots fem la cursa i no tenim representació a la marxa (que ens vagin preparant massatges, ai, ai...).

La plantilla porta tot el dia concentrada i estan convocats:

Jordi Adell
Angel Altes
Sara Baiges
Juan Calvo
Jordi Cugat
Ana Mangrané
Maite Marmol
Ivan Mauri
Jordi Navarro
Alfonso Sancho
Albert Segura
Fran Vaquer
Joel Verges
Montse Vilas
Enrique Vilchez

Donat que hi ha molt de debutant i re-debutant recollirem alguns dels consells passats de generació en generació i que mai compleixes, jaja.

Decàleg del corredor de Trail Running debutant.
9 mentides i una veritat.

1- Dormiré, dormiré molt i bé (mentida: que si anem a fer una cervesa, que si són les tantes de la matinada, que si no puc dormir, que si ai, demà..).

2- Esmorzaré bé i sense provar coses noves (mentida: que si igual me van bé dos plàtans, i cereals, i un gelat, i garrofina, i... ai, que no m' entra res).

3- Arribaré a la sortida tranquil/tranquil·la (mentida: començaré a veure "professionals" de la malla i els gadgets de corredor i me fotre com una moto, pensaré "ai que coquets faig aquí" i m' agafarà lo canguelo).

4- Sortiré tranquil i al meu ritme, si em quedo "detras" no passa res (mentida: al sentir el petard sortiré idem, mariquita l' últim i sobretot que no vegin que me quedo)

5- Portaré el meu ritme sense fixar-me en els dels demés (mentida: intentaré agafar als de davant, que no em deixen, encara que em surti el cor del pit, i si a més tinc possibilitat de fer una bona posició, " a muerte").

6- Menjaré i beuré a tots els avituallaments encara que sigue poc (mentida: o no menjaré res que s'escapen o em fotre com un bacó/bacona pel que pugue passar i per a que no m'agafe la pajara).

7- Si intento millorar posicions o quedar per davant algun competidor ho faré per portar un ritme superior, no per intentar marxar en "hatxassos" (mentida: encara que sigue al començament ficaré un ritme per a que no m'agafen, se m' acabarà la benzina i als darrers cinc quilometres me passaran tots quedant-me una cara de tonto/a).

8-Aniré vigilant les marques per a no passar-me'n cap i equivocar el camí, si fa rato que no en veig cap tiraré enrera fins trobar un altre corredor o la marca. (mentida: aniré tant distret que al quedarme sol no veure ni marques ni res, en comptes d' anar enrera tiraré més endavant hasta trobar un pagès que en cara rara i ficant-se les mans al cap me dirà que he canviat de terme, tirant, tirant trobarè de nou les marques, però si faig la cursa seran les de la marxa i a l' inrevès).

9-Els darrers quilometres els faré conservant, parant si fa falta i sense esgotar-me. (mentida: els darrers quilometres patiré com un desgraciat/ada, a més seran plans, hi haurà gent, i faria feo parar i caminar,.. uffff).

10- I principal: Arribaré a meta maleint als companys que m' han enredat en això, recordant-me de la mare dels organitzadors, i cridant ben fort a tothom que me vulgue escoltar que "Això és una bogeria, això no és per mi, no ho faré mai més, estan tots bojos..."
(VERITAT: ho diré però no ho compliré, m' ho he passat pipaaaaaaaaaaaaaaaa).

******

Tenim les fotos de l'entrega de premis final de les RUNNING SERIES d' ahir.
(   Gentilesa d' Ivan Roche, de la "secció" de Jesús  ;-)  )
Gràcies Ivan i felicitats pel trofeu com a Finisher de les 10 proves.


Aquí Neus Espinach recollint el premi com a Campiona Absoluta.
 
Felicitats, Campeona.

**********
I aquest cap de setmana a Tortosa, no us perdeu els GORGS.
Clica a sobre.


********

I us deixem en informació d' una prova organitzada pels amics d' OBRINT TRAÇA i ARITJOL.
Coneixent-los, segur que està molt bé.

Cliqueu a sobre

*****

Ei, i més fotos de la Tinença fetes per David

Clica a sobre

*******
I tenim avui a uns companys netejant sendera per a futures proves i sortides.
Molt bé Moisès, Maria, Ximo i Escarda 

Molt bé companys, teniu cervesa pagada.
També mos recordem de vatros.