pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 8 de desembre del 2013

Diumenge vinent solidaris en la Marató de TV3 i fotos del cap de setmana

Abans d' explicar moltes de les coses que hem fet aquest cap de setmana recordar-vos que el proper diumenge dia 15 a les 11 hores del matí farem una CAMINADA solidària amb la Marató de TV3 per les malalties neurodegeneratives.

SORTINT DE L' HORT DE CRUELLS anirem pels CARRERS de ROQUETES per tal d' arribar a L' Observatori on tindrem un petit avituallament i una petita visita (molt recomanable) de les històriques i científiques instal·lacions.

La Marató diu molt de tots! No hi faltem!!


Els tres dies de festa començaven en una sortida dels més jóvens: Sara i Juan companys del Trail i el falduc Guillem. Quins tres. Mireu, mireu.
Van matinar, van veure la sortida de sol a la Creu de Santos.
Bona gent, trail spirit.
Clica a sobre per veure totes les fotos al Facebook.

El Trail Roquetes va tenir representació a Ginebra on Frede va participar a la cursa de l' Escalade, us deixem en les seves fotos (gràcies..), i el comentari que ens ha enviat:

Bé, una de les primeres curses en asfalt que he fet mai. 7 km i 248 m pel centre històric de Ginebra pujant i baixant. Però com les curses per muntanya no hi ha res. Al final va sortir un temps de 32 min que no és gran cosa però jo vaig acabar content. 


Estos Suïssos se tornaven locos al veure la samarreta: "Mira un del Trail Roquetes!! " Cridaven.  ;-)

Uns veritables cracks del Cap de Setmana han estat els companys que han fet els 7 POBLES DE LA TINENÇA en dos dies. Un disbarat de Km i un disbarat d' hores. Finishers!!! Gran acollida a la Casa Refugi del Boixar per part de Joel i Soraya.

Felicitats campeons.








I diumenge per la tarde Eva i Moises, que no en tenien prou, 40 km via verda fins Benifallet en Albert S. i Jordi P.

Ricardo ha fet una sortida d' allò més llarga i guapa. Toscà, Franqueta, Terranyes, Toscà.
Mireu quines fotos...



 

 
 I moltes més coses...

Algún debut per la Foradada:

Algún entreno pels ventiladors (Jordi C):

Alguna sortida per la zona de la Font del Gel (que anirem a neteja en el CAMÍ DE MUNTANYA que fem el dia 22/12/13), Ivan i Laura: