pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 22 de febrer de 2014

Guanyant batalles, perdent guerres, a Miravet hi tornem.

Els companys de Miravet ens hauran de disculpar per no fer-los publicitat de la cursa i marxa que fan demà.
Hem estat liats de valent, però teníem un ull ficat en la cursa i sabíem que les inscripcions els hi anàven la mar de bé. No els hi feia falta ajuda per omplir ; la gran faena que fan i com s' ho curren fan que demà, a Miravet , festa i participació estiguin assegurades.

Avui hem acomiadat Cinta, mare dels germans Giné, un exemple de lluita contra la malaltia i de coratge amb els seus. L' esglesia era plena de coneguts i companys corredors que volien estar presents, fent costat a la familia.
Des d' aquí, com a club, volem donar gràcies als missatges rebuts tant a nivell personal, com d' entitats: Sudactiu, CER La Sènia, Uec Tortosa, entre altres...). Com diu l' Albert a la seva darrera entrada del blog s' han guanyat batalles, la guerra no, però els triomfs parcials i els moments especials no els hi treu ningú.

Entrada al Blog d' Albert, AQUÍ.

Demà a Miravet hi tornem, a la marxa o a la cursa, noves batalles.

Correr te permite fijarte metas, objetivos y cumplirlos. Correr te permite controlar algo en tu vida cuando el resto de aspectos puedan parecer fuera de control. Correr significa calzarte tus zapatillas deportivas, salir y decidir que quieres hacer hoy. Te permite disfrutar del aire, del sol, de la libertad y de la esencia pura de la vida en el momento en que empiezas a avanzar y sabes que tu eres el único que decide el momento de parar o regresar.

Correr te permite ponerte pequeñas metas, cumplirlas, encontrar modos de motivarte, de descubrirte y demostrarte que si eres un ser digno, que si consigues cosas, que si tienes control. Para mí esos factores son los que hacen que más gente corra cuando las cosas no van bien, cuando parece que no se podrá salir adelante.

Correr es barato. Al principio es duro, porque quizás no estés en forma, pero no importa porque siempre puede empezar andando. No necesitas calzado caro, lo puedes hacer con cualquier cosa. Empieza andando 15 minutos, 20, 30,... luego hazlo más rápido, ponte objetivos y cúmplelos, verás que a cada objetivo cumplido te sentirás un poco más en control.

Pronto te darás cuenta que eres más tenaz, resistente, ambicioso y valiente de lo que pensabas y eso se transmitirá progresivamente al resto de tu vida.

Es correr para vivir.

Font,
http://www.xavierpirla.com/2013/01/como-aumentar-tu-autoestima-correr-para.htmlClica a sobre per anar al web.

Cursa
Jordi Bonavila, Guillermo Camarero, Nando Lara, Jordi Navarro, Jordi Ponce, Alfonso Sancho, Oscar Serena, Joel Verges.

Cursa Junior i Marxa: 
Sara Baiges, Alex Lara.

Molta sort a tots,  i feu fotos!!! 

*********
Ah.. i ens arriben fotos de les activitats dels components del Trail este cap de setmana:
Uns a la neu, altres pel País Valencià (sobretot no feu mal   ;-) )
Àngels
Montse i Ricardo que van anar a representar-nos a la tele (Gràcies).


I els companys que fan senderisme pel País Valencià

************