pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 15 de juny de 2014

Nocturna, Emmona, Aiguestortes, activitat cole i rebuda Marc Fernandez

Aquest cap de setmana hem estat per la nocturna, on molts hem tastat de nou la duresa del recorregut (no ho sembla veritat, al perfil?), i el ventet, ejem, a les rases.
També Bonavila i Benja han competit a l' Emmona, Benja ha tingut mala sort ja que al km21 per caiguda ha tingut que abandonar. Ànims Crack.
A la mateix prova Bernabé i Ivan feien d' àrbits.
Altres companys van sortir pel Aigüestortes.
Dissabte matí vam fer activitats del Trail dintre les jornades esportives del cole.
I dissabte la tarde, tenint en compte que molts companys eren a la Nocturna, vam rebre el millor possible al Gran Marc Fernandez, volta a Catalunya en 15 dies a peu: http://voltacatalunyapeu.blogspot.com.es/


Un recull:

See you later...