pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 28 d’agost de 2014

ULTRA TRAIL ESTELS DEL SUD, penúltima sorpresa del KMVertical 2014

Presentació al KMV Km Vertical Roquetes de l' acord entre els refugis dels Estels del Sud, Trail Roquetes i Kebo per la realització el 2015 de la I ULTRA TRAIL ESTELS DEL SUD
Arriba a l' ànima del territori, descobreix la integral dels Ports.


Senzillament, increible.

També presentarem la MARXA que constituirà l'acte principal de l' Organització per part del Trail Roquetes del 50é Camí de Muntanya de les Entitats Excursionistes de les Terres de l' Ebre.

Aquesta marxa, molt més adient per a l' Octubre que per a l' estiu, ens ha fet posposar la festa dels marxadors, no oferint en aquest KMV 2014 l' opció matinal per ells com venia sent habitual.

Us esperem a l' Octubre, l' espera, us assegurem, valdrà la pena!!!

i la presentació del KMV2014
Gràcies Antena Caro.