pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 19 de gener de 2015

Excursió a Les Tres Foradades i atents a la cursa de Benifallet

Aquest diumenge, 25 valents del Trail Roquetes vam fer una sortida passant per Les Tres Foradades dels ports dels termes de Roquetes i Beseit.

Una ruta organitzada pel gran "sherpa" Moises sortint de La Font del Teix i visitant els forats de l'Arany, Quinto i Teix i fent tornada per la ruta del que seran els últims kilòmetres de l'Ultra dels Estels, i ja els patiem, no em vull imaginar els cracks que faràn els 110 km!!


Tot s'ha de dir, hem sortit en -1 ºC de Caro però el temps ens ha acompanyat, sense vent, un dia esplèndid que ens ha il.luminat aquest parany tant preciòs.
L'aigua més neta al Parrisal
Pujant per a la via ferrata
Moises fent neteja al segón forat
Marques de la ruta dels Estels del Sud

Una sortida que ha culminat en alguns dinant al Nou Refugi de Caro on han gaudit d'una magnífica recompensa culinaria.


 Més fotos de l'Enrique Vílchez:

Fotos Albert
Clica sobre la imatge

Fotos Julio Valls

Fotos David


I la ruta pujada wikiloc:


Per altra banda esteu atents que el diumenge tenim la Cursa del Pastisset i no faltarem!!