pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 17 de març del 2015

I vaja cap de setmana i vaja cursa que tindrem

Aquest cap de setmana vam passar dos dies al Matarranya on un bon grup vam fer la sortida i gaudint d'un magnífic paratge on tenim que agraïr fortament l'acolliment del refugi elBoixar.
A que no tenim pinta de patir?
I si hi ha aigua... ens arremanguem!

I ara atents! aquest diumenge continuem les curses de muntanya amb la 8a Cursa Serra de les Fites a La Pobla de Massaluca.
Una de les curses més "corredores" amb una Marxa de 11'5 km amb un desnivell positiu de 350m i una Cursa de 21'5 km amb un desnivell positiu de 800 i com no, les millors vistes i ambient i magnífic i diversió assegurada amb la participació del corredor Albert Giné. 
Encara sou a temps d'inscriure-vos.