pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dilluns, 27 d’abril del 2015

Feta la UTBN, La Marató de La Fageda i preparats per la Ultra dels Estels

Aquest cap de setmana, tot i la pluja, la distància, l'esforç.... hem estat, hem corregut i hem xalat!
La UTBN amb la participació Deluxe dels gemans Gine on Albert ha sigut 7e de la general de la Ultra i Javi 3r de la seva categoria a la de 70 km, !! fent podi!!


La Marató de La Fageda, a La Sénia, ha sigut una de les curses que marquen el tret de sortida del que serà la primera Ultra dels Estels del Sud.
Enguany hem tingut representants en totes les especialitats i, tenim que fer tres mencions especials, l'arribada del nou soci Jordi i la partició d'Albert Giné com lazaro d'Aleix, un crack de 17 anys invident i gran esperit, (i això el dia després d'haver participat en la UTBN!) i per últim, el gran esforç i triunf de Sandra Burgués.

També destacar a la resta de membres del Trail: Jordi, Roc, Joel, Oscars, Josep....
I el debut del company Jordi Gimenez. Benvingut!!

I ara si! queda menys d'una setmana pel gran dia! La Ultra dels Estels dels Sud!

Recordem que serà la primera Ultra de les nostres terres, que tindrà dues modalitats: Ultra de 110 km i Half de 50 km fins Beseit i que el diumenge, es farà una Marxa solidaria i que serà una gran festa i volem que la pogueu gaudir tant o més que nosaltres!! Animes, que falten 5 dies!!