pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 26 de maig de 2015

Cursa del vent i avancem el cap de setmana

Aquest cap de setmana hem continuat amb les curses de muntanya i aquesta vegada li ha tocat al Reguers.

Amb un dia i clima espectacular, s'ha produït aquesta cursa perfecta per a tots els nivells i on també hem volgut participar, tant a la cursa com a la marxa, i estrenar-la amb dos podis.
Amb Albert en segona posició
I Sandra amb una gran primera posició

NOTA - Més imatges i més corredors a:


Igualment, un grup format per Jordi, Alfons i Anna, han aprofitat per entrenar-se per la pròxima Xallenger dels Bandejats 1.5 a Roquetes:Pròxims events

Aquest diumenge 31 la Xallenger BTT a Roquetes. 
Clica en la imatge per accedir al blog oficial


I el proper dia 6 de Juny la Nocturana Fredes Paüls