pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimarts, 1 de setembre de 2015

KM Vertical 2015, 1000 gràcies!

Ja han passat uns dies des de la VI KM Vertical Caramella - Caro i encara tenim el regust del que ha sigut una cursa molt especial primer per ser el 1er Campionat de Catalunya de Verticals de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, també per ser el primer KM Vertical Kids i per ser un èxit en participació amb 221 participants!


El vídeo gentilesa de la FEEC del primer Campionat de Catalunya de Verticals


Ja des del primer moment teniem l'ExpoTrail amb grans professionals i botigues relacionades al terreny que oferien productes i grans serveis al corredor o a qualsevol que estigui interessat i sent porta de la inauguració oficial d'aquest event.

I justa les 11 es va donar el tret de sortida al primer KMV Kids que es feia justa al costat del Pavelló sent el terreny la pujada de l'observatori, cursa en la que els més menuts de diferents edats van demostrar que donaràn molt que parlar i que ja ens podem espavilar...


Una vegada acabat es donava inici a la inauguració oficial dins del pavelló per les entitats corresponents donant el tret de sortida al VI KM Vertical!


Poc a poc els corredors i acompanyant arribaven per recollir el seu dorsal i la borsa del corredor.

I ja arribada l'hora es comença la Pasta Party amb un bon dinar per agarrar energies i, duarnt el repós, el president del Trail Roquetes, Albert Segura,  i el Director de Cursa, Ivan Garcia, procedien a fer el briefing, donant tota la informació necessaria per als nous i vells corredors.

Ja informats tots arriba el moment! pujar als autocars i anar directes a la sortida!
I ja a les 16:15, de manera oficial, es dona el tret de sortida! Comença la cursa i els corredors surten 1 per un cap a Caro.
Paral·lelament, al Pavelló, es procedeix al muntatge de l'emissió en directe de l'arribada dels corredors gracies a la instal.lació de camares IP i connexió a internet donades per Altercom21 que ens permetien accedir des de baix on Enrique Vilchez posava la imatge i emitia via Youtube per tots els presents al Pavelló.
Aquí podeu veure el video de l'arribada que es va emetre:

Mentre Albert Giné i un grapat de nens venien tickets pel sorteig d'un lot de fruites on tot el recollit aniria cap a la fundació Etnik Solidaria que volen construir un col.legi per nens de 3 a 7 anys de l'Africa.
Detall del clauer que també va ajudar a la causa solidària.


I arribant a les 17:30 arriben els primers corredors! Valents i cansats per l'exigència del terreny però contents i arropats per tothom que havia pujat a la meta per animar-los.
Gran Agustí Roc, primer classificat i campió 


Primer corredor en arribar

Espectacular Agustí Roc Amador
Posted by David Masfret on Sábado, 29 de agosto de 2015
Impressionant video de l'arribada del campió Agustí Roc!!

Últim avituallament

El dia i les condicions atmosfèriques, tot i la calor, van adornar un magnífic Caro per donar la benvinguda als corredors!


A tots els esperava la gloria de l'arribada, un últim avituallament i la possibilitat de baixar, la cursa ja havia acabat, però tot i així, fins 60 valents! van tornar a baixar a La Caramella on una serie de furgonetes els esperaven per tornar-los al Pavelló.

Ja arribades les 20:00 ja domaven el sopar merescut i gairebé en paral·lel mentre es mostraven les classificacions finals i es donaven els podis que es poden tornar a veure en el blog oficial de la cursa.
Es d'agrair l'emoció donada als guanyadors per part de tots els presents, ja que s'ho mereixien de bon tros.
Tothom atent als grans campions

Agustí Roc, guanyador i Gemma Colomé guanyadora del KMV Campionat de Catalunya i el president de la FEEC

Uns podis que donen fi a una cursa gran, per la gent que participa, que guanya, que anima, però sobretot, per tots els que l'han fet possible, gent especial que s'ha guanyat un gran lloc en la història del Trail Roquetes i el KM Vertical. MOLTES, MOLTES, MOLTÍSSIMES GRÀCIES, CRACKS!!! sense vosaltres això no hagués sigut possible!
Podeu veure tota la informació final, enllaços i multimèdia al blog oficial:

Fins el pròxim any....

SALUT I CAMES!