pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 2 de desembre del 2015

Entrega de premis de Curses de Muntanya de Terres de l'Ebre

Entrega de premis de les curses de muntanya de les Terres de l'Ebre


Aquest passat divendres van tenir l'honor de donar l'entrega de premis del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre ala ciutat de Roquetes i més amb dos podis locals: Albert Giné i Sandra Burgués.

Una entrega presentada per Manel Sanahuja, Eva Llopis i Elena Sayas.
En la que es va obrir amb un minut de silenci pels corredors que ja no ens acompanyen i que recordarem, i seguit del discurs del Regidors de Roquetes Josep Codorniu, el president del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre Jordi Bort i de la Regidora d'esports Cinta Espuny.
Finalitzat es fa una menció especial a Albert Gine i a Montse Del Aguila per les seves causes
i després d'un breu resum en estadístiques i un vídeo resumint les curses, es procedia a l'entrega de premis dins d'un ambient d'alegria i esportivitat on es va deixar per al final els campions absoluts: en femení la nostra corredora Sandra Burgués

i en masculí Albert Giné
Des d'aquí agraïm la participació, la il·lusió que van plenar el sector del Pavelló per aquest event i felicitar a tots els corredors i campions i com no, a tots els responsables, poblacions, patrocinadors i, els mes important, els voluntaris que fan possible aquestes curses.
Ens veiem el nou cicle del 2016 començant per Campredó on, de ben segur, Trail Roquetes participarà.

Salut i cames!!

Enllaços d'interès: