pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 3 de març del 2016

Cap de setmana de neu i el proper: Sortida de dos dies a la Font Ferrera

Aquest cap de setmana passat, repassant recorregut de la Half Estels del Sud, i tot i modificar l' itinerari per precaució del temps, vam fer una sortida per Paüls, Alfara, Terranyes....

Gaudiu de les fotos:


Clica sobre les imatges per veure-les totes



Els dies 12 i 13 de Març es fa la sortida de dos dies al Refugi de Font Ferrera, és una activitat realitzada pels membres del Trail Roquetes a la qual pot assistir tothom que tingui en vigència una assegurança que li cobreixi els riscs derivats de la caminada.

Trail Roquetes posa a disposició dels participants una assegurança per 5€/dia a tothom que no disposa d’assegurança (norma obligatòria de la Federació a totes les activitats organitzades per les seves entitats).


El dissabte sortirem de l’àrea de lleure de la Fou i pujarem pel barranc del Tabac cap al Faig Pare. Des d’allí anirem cap al Negrell per gaudir de les espectaculars vistes.
Després baixarem al Refugi de Font Ferrera per sopar i passar la nit. L’endemà de bon matí baixarem fins la Cova dels Maquis, pujarem a la Font del Mas Roig, passarem pel pont Foradat...
Finalment arribarem a l’àrea de lleure de la Fou. D’on agafarem els cotxes i anirem cap al Pantà d’Ulldecona a gaudir d’un merescut dinar.

Recordeu que vos podeu apuntar plenant el següent formulari:
https://docs.google.com/forms/d/1me7S2C-gttKJ7rR-ZqnVaen0xYBTcHA2-YiArWE_xVI/viewform?edit_requested=true

Track del primer dia


Powered by Wikiloc

Track de la tornada


Powered by Wikiloc