pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 27 d’octubre del 2016

Resum setmanal i pròxims events

Cursa d'Ulldecona 

Enguany s'han estrenat els nous socis Jordi Castells i Dani Cuesta a la cursa d'Ulldecona que han gaudit d'una de les curses del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre caracteritzada per bona participació i bon caliu per l'organització i  la gent del poble.

Felicitats, cracks!!



Marxa Bonesvalls

Sandra Burgues ha corregut a la Marxa de Bonesvalls i ha deixat ben clar qui mana, felicitats!



David Sole a la HTM- Grande!!

Segons l'experiència del mateix corredor:
El dissabte van tocar 50km diversió a la HTSM. Hem vaig trobar molt còmode amb un recorregut molt corredor amb paissatges espectaculars. Tot i haverme perdut un parell de vegades (no m'havia perdut mai encara) Molt content amb el resultat. M'agradaria agraïr a tots els companys d'entrenaments, familia i tots els que m'ajudeu en estes "locures"
.


Peketrail

El pròxim dia 6 tornem a fer sortida familiar i ja estem fent reconeixement.




Recordeu que, qui no sigue soci, pot comunicar-se al nostre correu: rroquetes@gmail.com


XVI Trobada BTT La Moleta

I deixant les sabates per les rodes, està prevista la XVI Trobada del Club BTT La Moleta el pròxim dia 6 de Novembre a Paüls, una ruta plena de camins i senderes que no deixarà ningú indiferent.


Cursa de Sirga 

I el mateix dia 6, es fa la Cursa de Sirga de Mora, en el que ja tenim corredors preparant-se per gaudir-la.