pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 9 de febrer de 2017

Pasada la Cursa dels Biberons, ens preparem per mes

Aquest cap de setmana continuem amb les curses de muntanya amb la Cursa dels Biberons del Pinell de Brai, cert que no teniem el temps a favor, però l'organització s'ho van currar i van fer una cursa per recordar.
Per part nostra vam tenir uns valents participant en la Marxa i Ivan en la cursa.També vam tenir participació, del Ferran a la Mitja de Granollers:
I en pocs dies... Enric Caballé serà a la TransGranCanaria.
Molta Força!!I atents, aquest cap de setmana toca la Mitja Marató d'Amposta i cursa de 10 km.