pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 27 d’abril de 2017

Continuem caminant! Curses, caminades i btt!

Continuem endavant, en diversos llocs, arreu.

Albert Giné fent i guanyant el Tomb pel Montsant, una gran i exigent cursa de montanya de la gent de Trail Tarraco i que el nostre Puça ha guanyat!  Felicitats maquina!I continuant amb la familia, continuem amb podi al Campionats de Catalunya de pista Javi Gine primer en la seva categoria i el seu fill Marc segón! tots uns campions!Continuant amb les rodes, Jordi Ponce i Enrique Vílchez també vam participar en la Xallenger BTT de La Torre de l'Espanyol.
Gran circuit amb un gran equip i voluntaris donant-li qualitat.

Resum des del punt de vista d'Enrique


I vos avancem que el pròxim dies 5, 6 i 7 de Maig és la 3a Ultra Estels del Sud, competició que el Trail Roquetes va iniciar fa dos anys i que ens fa molt de goig que continuin Estels i  Kebo. La feina feta continuarà donant fruits.