pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dimecres, 30 d’agost del 2017

KM Vertical 2017, la nostra cursa

Ja han passat uns dies des del KM Vertical Caramella - Caro, la nostra cursa i podem dir que ho hem donat tot! Una cursa on hem volgut tornar a donar el màxim des del moment que ens plantegem fer-la, modificar-la per afegir nous reptes per als corredors.

I dit i fet, hem aconseguit fer una cursa, més curta, més intensa i més desnivell, cosa que els corredors poden verificar-ho amb les seves cares d'esgotament i alegria. Només un inconvenient, la boira que no ha deixat veure l'espectacle que representen les vistes del nostre Delta.


VIII KM VERTICAL 

Aquest dia 26 d'Agost a les 10:00 es feia l'opertura oficial del KM Vertical al darrere de la Biblioteca de Roquetes amb l'Expotrail on diverses empreses aprofitaven per exposar els seus productes.
Moment de l'opertura oficial

Stand del Trail Roquetes

Stand de PH-Quirogel

Stand de Renault Tortosa J. Garau

Stand de la revista esportiva digital EbreActiu

Stand de fabricant de roba d'esport Tuga

Stand de roba i accessoris d'esport Kalenji (Decathlon )

Stand del centre de salut i esport Recusport


Ja arribades les 11:00 es dona el tret de sortida al KMV Kids, una petita variant del KM Vertical per als mes menys on, 30 participants d'entre 3 a 10 anys, han viscut una petita representació del que correrien els més grans. 




I tot veient-los es veu que tenen un futur per davant en el mon de les curses de muntanya



Ja amb els menuts una mica més "esgotats", es fa la presentació i explicació de la Cursa així com el dinar per a que els 155 corredors es preparin per al gran moment.

La presentació va ser explicada per Albert Segura i Ivan Garcia, president del Trail Roquetes i director de Cursa, on es va comentar dels canvis de ruta, la tècnica i la distribució d'avituallaments.

A les 15:00 es fa fer la sortida dels autocars a la zona de Parellades on els corredors podien escalfar fins la Casa Carvallo on es faria la crono-sortida. 

Ja passats els primers kilómetres, els corredors ja pateixen l'esforç dels primers canvis

Però savent que a cada pàs que es dona, el cim és més a prop i sobretot s'ha de gaudir!

Ja acabada a Cursa, només faltava tornar a Roquetes on esperen les dutxes, sopar i l'entrega de premis de nou al pati dels Til·lers. Aquest moment es torna diferent, no estem tan concentrats, la Cursa ja ha acabat i gaudim del sopar, conversem en companys i corredors les experiències, les anècdotes, preocupats i interesats pel temps que hem fet, qui serà el primer? El grup més nombros o qui s'endurà el pernil... 

Tantes emocions en un sol dia, tan compactes que no es poden explicar, però que, després de veure tants somriures, de rebre tantes felicitacions, et venen dues coses al cap: Gracies a vosaltres i l'any que ve més!

Naturalment, les felicitacions més grans van a tots els col.laboradors i a totes les persones que han treballat molt i dur per fer d'aquesta una altra cursa memorable així com el titànic esforç i sacrifici de l'equip directiu de la Cursa.


Clica en la imatge per accedir a l'album del gran dia!


També volem donar enllaç a àlbums de gent que sempre agrairem la seva visita:

Clica aquí per veure les fotos de l'arribada

Recordeu que sempre anem actualitzant les nostres xarxes socials a Facebook, Twitter i Instagram, teniu els enllaços a la part superiro dreta del blog.



I de regal a tots el voluntaris, per vosaltres va aquest video!

Recordeu que podeu veure les classificacions al blog del KM Vertical oficial:
http://kmverticaro.blogspot.com.es/2017/08/classificacio-2017.html



ULTIMA HORA!!
Resum del KM Vertical a vista de dron de la mà de Pep

i balanç de la cursa en l'entrevesta al president Albert Segura i Elena Garcia, directora del Peketrail de la mà d'Antena Caro