pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 21 de gener del 2018

Assemblea ordinària i Extraordinària i Sortida Peketrail

Diumenge 28/01/18 a les 18h. es celebrarà la Assemblea Ordinària i Extraordinària del club, a la Biblioteca de Roquetes, on es parlarà del calendari del 2018, la modificació dels estatuts del club, nova web del Trail i la nova Junta constituent. No hi falteu, preguem la vostra assitència.




Recordeu que pel matí hi haurà la sortida peketrail a Paüls, per a els que vulgueu anar-hi us podeu apuntar clicant damunt la foto