pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dissabte, 5 de març de 2011

Debut a la Marató de Bcn en la samarreta del Trail Roquetes.

Darreres notícies:

Tal vegada, d' aquí uns anys, algú se'n recordarà que el 6/3/2011 el Trail Roquetes va fer la seua primera marató, bueno.. el trail..el trail... un tal Bernabé, que en dos dallonses, i quatre mesos treballant i entrenant, diumenge es planta a l' Avinguda Maria Cristina.
Segur que es ficarà "gallina de piel" quan vegi als altres milers que l' acompanyaran... entre ells el Sr. Martí.. al que també desitgem sort.

cliqueu sobre la foto per més informació.


No sabien que era impossible, per això ho van fer.
Sort i Cames, Bernabé.