pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 7 d’abril de 2011

Cap de setmana tranquil?

No us quedeu sense plaça a La Senia: 17/04/2011
Les samarretes s' han de lluir.


Entrenament Dijous: Pache i Jaume que han tirat a les 19h30m. Bé Pache, recuperant-se de la lesió.
A les 20h15m , Jaume, Bernabé, Albert S, Ricardo i Jordi P. que ja feia ratet que corria.


_________________________________________
Cap de setmana:

-Diumenge Marxa de la Joca per Paüls.
-Diumenge pel parc. Corredors pel Parkinson (si algú s' anima aneu quedant pel xat).
JordiB: Este diumenge al parc de Tortosa, de 10 a 14 es fan unes jornades esportives pel Parkinson. + info a http://www.parkinsontebre.org/index.htm
__________________________________________
Altres notícies: A l' espera de les samarretes (seran reals?), tenim un altre gadget per al club que demà s' ha d' anar a buscar. Ja, ja,, que serà?  En breu més informació.