pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

diumenge, 10 d’abril del 2011

Qüestió de sentiments... Puça correrà pel Trail Roquetes.

Mentre esperem les cròniques dels que han fet la Marxa de La Joca, dels que han anat a còrrer al Parc de Tortosa pel Parkinson, o dels que ens vulguen explicar que han fet este cap de setmana,
 comentem la darrera notícia "Bomba".
___________________________________

Fotos enviades per Navarro de la Marxa de La Joca (tu si que vales, Navarro).
Crònica

Jordi P, Navarro, Fran i Tere
Parejita.
______________________________________________

Cliqueu sobre la imatge per veure la crònica by Ricardo (Parc de Tortosa)
Gràcies Ricardo, ...
________________________________________
Hi ha raons que la raó no pot entendre, seran coses de sentiments.

Sentiment "power asfaltero" que dirien los que mos creuen lo pont, o el sentiment que fiquen aquells bojos que igual salten cap amunt buscant de bloquejar una pilota com apreten a còrrer cap avall per una sendera, sentiment dels que provenen del futbol, i sentiments dels de la marca del lleó, sentiment dels marxeros, dels troteros, dels bojos de les ultres,  .. sentiments.

Per això, potser per que no estem acostumats, quan veus coses que es fan, sols i únicament, per sentiments, .. sols cal descubrir-se i assentir amb el cap mentre pels llavis se t' escapa un "chapeau".

Dissabte nit, al sopar d' Homenatge al Roquetenc de l' Any, Albert Giné "Puça" (http://www.albertgine.blogspot.com/), finalista al guardò,  va anunciar la seua voluntat de còrrer l' any proper amb el Trail Roquetes,... qüestió de sentiments.

Albert a la Marathon des Sables 2010

Un cop va comunicar la notícia, dalt mateix de l' escenari, l' speaker li va fer entrega d' una caixa en nom del del grup de Trail, i a dins la primera bandera del Trail Roquetes, la que defensarà el proper any. 

Ja tenim bandera!!!

Gràcies Albert, aquí seràs un més dels que lluita per superar-se per anar més ràpid, més lluny o simplement arribar..aquí tots som iguals, no et podem oferir res especial, sols viure noves anecdotes, rises, i també dificultats ...   viure el sentiment.

Aprofitem algunes de les teues paraules per donarte la benvinguda:

Vull correr amb el Trail Roquetes
Es així com ho sento, i quan el cor vol una cosa se li ha de donar.
Això no es ni cap despedida ni cap benvinguda i que allí on vaig ojalà em tracten igual que d'alli on vinc, no demano més, no vull cap trate diferencial en res, un més del poble, de ROQUETES.
Que sapigue tothom que no he tingut cap coaccio per part de ningu, es cosa de sentiments.


Cliqueu aquí per llegir la declaració d' Albert Giné.

_______________________________

Ja que anem de sentiments, mireu el següent video.
És un video que s' ha vist molt, però no està de més ficar-lo al blog:
"Esos locos que corren"
Mireu-lo i sobretot escolteu-lo en tranquilitat, val la pena.



Salut i cames!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Benvingut Puça, A MUERTE.