pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

dijous, 30 de juny del 2011

Comanda Samarretes + entrenos + ofrena + sopar ++++++

Mentre Jaume "pinta" les fotos que "mos" ha de passar ;-) comentem els entrenos de la setmana:Dimarts: Va venir Tere, Bernabé, Ponce, Manel, Albert S i el nou company David Gauxachs (benvingut).
Dijous: Bernabé, Ponce i Albert S.
Es respira un ambien pre-festiu que tomba.

COMANDA SAMARRETES  -   LINK DE COMANDA (Clica a sobre per fer la comanda, si surt al final un missatge d' error no hi feu cas, igual arriba).
Segueixen models a poder triar. Es pot triar el model d' home i dona dels tres models (màniga curta, tirants "singlet" i maniga tallada "tank top").


__________________________________________________

Ofrena dissabte a la tarde en plenes festes. A les 19h20m davant el Da Vinci en samarreta i texans.
___________________________________________________

Noves inscripcios de socis, feu-mos arribar el full d' alta (link superior on posa Inscriu-te).
____________________________________________________

Sopar a La Lira el  DIVENDRES  8/7/11 (veieu menú i preus a l' entrada anterior a n' aquesta), a la dreta del blog teniu el link per apuntar-vos.
____________________________________________________

Planning d' "entrenos" setmana de festes:

Animeu-vos.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ara si que veig que els del trail roquetes saben on van apunteu-me al entrenos per a festes

ANONIM ha dit...

Lo que no sabem es com tornarem....