pel seu cap...


Pel seu cap es succeïen les visions meravelloses d' aquelles serralades, dels rocams, dels precipicis, dels pinars de les vessants de Caro. Al davant de la Cova del Vidre, veia la lluminositat del cel i de la immensa vall. A la seua esquerra, Caro, majestuós, a l' esquerra la Joca, torre vigia d' aquelles serralades, esvelta, batxillera dels quatre punts cardinals. Un poc més avall, també a la dreta, mirant al Montsià, les figures de roca del Racó dels Capellans fent sentinella al Barranc de la Galera. Al front, planura, oliveres, una mar verda d' oliveres, i allà lluny, el riu Ebre, fent la serp vall avall, cercant la mar blava."De Roquetes Vinc" Ramon Tafalla (pàg.54).

divendres, 29 de juliol del 2011

Temps d' Aneto i d' entrenos d' Agost.

La notícia del dia és que quan farem el Km Vertical el 20 de Novembre a dalt en comptes de fred i vent, els corredors es trobaran en una urna per poder votar, que és el que toca.
Tot ho farem!!!

Per altra banda portem uns dies d' entrenaments d' incognit: Ningú fa res, però fiuuuu...!!!,, un que passa en bici, fiuuuuu!!! l' altre que passa corrent... fiuuuu!!! que del mig d' una sendera al port te'n surten una raberada...   Que tremolin, que al setembre tornem.

De moment, deixem els entrenaments programats de dimarts i dijous a les 20h15m, fins al setembre.

Aquest cap de setmana, s' ha sentit parlar de diferents sortides: Feu fotos i envieu-les el dilluns!!!

El que si que està confirmat, és la participació d' Ivan i els Giné a les DOS CARES DE L' ANETO.

Cliqueu sobre la imatge per més informació:


Esteu atents al blog que igual fem alguna trobada conjunta aquest agost, encara que sols sigue per una mariscada.

See you later.....